Összesen 30 db bejegyzés

Hírek

Könnyű nyári leves - 2017/06/22

 
 
Nyári melegben fontos a megfelelő folyadékpótlás, és az egészséges tápanyagösszetétel.
A most következő receptben vitaminok és aminosavak gazdag összetevője készíti fel szervezetünet a hőingadozások elviselésére.
 

Késeink ápolása - 2017/06/20

Késeink ápolása
 
Nem elég megtalálni a Nekünk megfelelő, kézreillő, kényelmes konyhai munkaeszközt, de nagyon fontos tudni hogyan tartsuk karban. Összeírtunk öt dolgot, ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy késünket hosszan tudjuk használni.

Ízletes, egészséges ebéd főzés nélkül - 2017/06/15

Ha végképp az egekbe szökik a hőmérő higanyszála, nem muszáj órákat töltenünk a  meleg konyhában. Készíthetünk gyors, főzés nélkül elkészíthető ebédet, ami nemcsak rendkívül tápláló, hanem remekül hűti is szervezetünket!
Ha nehezen viseled a nyári nagy meleget, akkor Te sem szeretsz ilyenkor a meleg konyhában órákig főzőcskézni. Neked állítottunk össze egy főzés nélkül is elkészíthető komplett ebédet.

Hogyan főzz kánikulában? - 2017/06/08

Nyári melegben nem célszerű hosszadalmas elkészítési időt igénylő ételeket készíteni, hiszen a lakás hőmérsékletét már egyórányi sütés is nagyon megemeli. Ha mégsem tudsz lemondani a hosszú főzést igénylő ételekről, akkor sem kell órákig a tűzhely mellett állnod:

Így tisztítsd a grillsütőd! - 2017/06/01

Igazi hétvégi foglalatosság nyáron a kertben grillezni vagy bográcsban főzni. Arról viszont ne feledkezzünk el, hogy ha hazamentek a vendégek még vár ránk egy kis munka. Igen, igen, a bogrács vagy a grillsütő letakarítása.
 
Ehhez adunk most pár hasznos tippet: 

Új év, új konyha... - 2017/01/02

Elérkezett egy újabb év, itt az ideje a megújulásnak. Ahogy otthonunk többi része, úgy a konyhánk is, konyhai eszközeink is némi újításra szorulnak.

Karácsonyi hangulat - 2016/12/21

A kellemes együttlét, az otthon melege, gőzölgő illatok a levegőben. Karácsonyi hangulat, finom ételekkel.

Amiben minden étel omlósra puhul.. - 2016/12/06

A karácsonyi előkészületek során felmerül a kérdés, hogy miben is készítsük el az álomreceptet, amit kinéztünk, hogy Szenteste meglepjük vele a Családot.

Black Friday akció! - 2016/11/22

A webáruházunk Fekete Pénteket tart ezen a héten, 2016. november 25-én! Minden termékre 20%

Az olaszok tudnak... - 2016/11/18

A Ballarini edények méltán híresek világszerte.

Mégtöbb hír betöltése
Utoljára megtekintett termékek