BergHOFF

A BergHOFF egy világmárka, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a konyhatechnikai termékek tervezésében és kivitelezésében. Kilenc kategóriában kelti életre az egyedi tervezésű, a főzés, és sütés során nélkülözhetetlen konyhai eszközöket. Termékek előállításánál a legújabb elvárásoknak megfelelően környezettudatos anyagokat használnak, eszközei energiatakarékosa.

Egyedülálló választék

A BergHOFF Worldwide konyhai termékeket tervez és fejleszt. 9 kategóriában hozunk létre egyedülálló tervezésű termékeket megfizethető áron.

A termékskála főző és sütőedényeket, késeket, evőeszköz és étkészleteket, porcelán edényeket, konyhai kiegészítőket, kis elektronikus készülékeket, kültéri konyhai és barbecue felszereléseket foglal magában. A vendéglátóiparban dolgozó szakemberek is megtalálják a nekik tervezett edényeket és más eszközöket.

Megfizethető formatervezettség

A költséghatékony gyártási módszereknek és az összes gyártási fázis teljes ellenőrzésének köszönhetően - amelyet vállalaton belüli szakemberek felügyelnek - minden nap megvalósítjuk a mottónkat: “megfizethető minőségi formatervezettség”. Házon belüli tervezőcsapattal dolgozunk, gyártás előtt teszteljük a termékeinket, ezt újra megtesszük gyártás közben, és azután is. És ezt a saját tesztelő központjainkban hajtjuk végre. Ez a hozzáállás hangsúlyozza ki egyedi filozófiánkat, és adja meg a termékeink jellegzetes tulajdonságait. A házon belüli termékfejlesztő csapatunknak köszönhetően gyorsan meglátjuk a piaci trendeket.

Mi mindenki számára elérhetővé tesszük a formatervezett asztali eszközök és konyhafelszerelés széles választékát.

Nemzetközi

Annak az alapjait, ami ma a BergHOFF WorldWide, 1994-ben rakták le, és ekkor alapozták meg az is, hogy több mint 50 országban vagyunk jelen, 3000 értékesítési ponttal és nem kevesebb mint 60 raktárral. A központunk Belgiumban, Heusden-Zolderben található.

Minőségi termékeink többek között megtalálhatók viszonteladóknál, nagykereskedőknél, áruházakban, teleshopping hálózatoknál, direktértékesítőknél, vállalatok közti csatornákon, értékesítés-ösztönző programokon ...

Készen állunk a jövőre

A megbízható szerkezet, erős partnerek és felsőkategóriás termékek teremtették meg a további világszéles növekedés, és a “BergHOFF” márka még nagyobb ismertségének feltételeit. A társadalmi és környezeti szerepünkkel is tisztában vagyunk. Ezért tettünk ezeken a területeken kezdeményező lépéseket. Azzal, hogy elkezdtük például az EarthChef projektet, helyileg fenntartható beruházásokat támogatunk, és elköteleztük magunkat a természeti erőforrások felelős felhasználása terén.

Az EarthChef termékvonal természetes, mérgező anyagoktól (PTFE és PFOA) mentes főző és sütőedények, és bambuszeszközök teljes választékát tartalmazza.

Pavilon Partnerként főző és sütőedényeket, porcelán termékeket, evőeszközöket kínáltunk a Belga és EU Pavilonban a 2010-es Shanghai Világkiállításon, Kínában.

 

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek