BergHOFF

BergHOFF Virgo kerámia bevonatos mélyserpenyő fedővel, piros, 24 cm

#BE8500130
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, három munkanapon belül kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen két munkanapon belül átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület üvegfedő öntött alumínium PFOA/PTFE mentes
20 900 Ft
1 értékelés
5.00
"

Kiváló mindenféle ragu és stir fry készítéséhez. Kiemelkedő tapadásmentes bevonat, ami magas hőfokon is működik.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Tapadásmentes bevonat
Alapanyag: öntött aluminium a gyors és egyenletes hőelosztásért
Szín: Narancs, piros árnyékkal
Minden hőforráson használható

A fedő peremén található speciális lyukak segítségével az edényben levő folyadék könnyedén kiönthető úgy is, hogy a fedő a helyén marad

"Születésnapomra a család meglepett evvel a nagyon praktikus és szép edénnyel. Másnap ki is próbáltam, és nem csalódtam. Egy kiadós egytálétel készült benne hússal, zöldségekkel."

M. Bernadett, Salgótarján 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 5 + 3 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Dal

 

 : 45 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

300g sárgaborsó vagy csicseriborsó
1 tk só
1 tk őrölt kurkuma
1 evőkanál növényi olaj
1 tk piros chili por
1 tk apróra vágott fokhagyma
2 közepes paradicsom, apróra vágott
1 hagyma, felaprítva

Elkészítés:

1. Tegyük a borsót/lencsét a mélyserpenyőbe a sóval, a kurkumával és 1 liter vízzel. Forraljuk fel, majd csökkentsük a hőt és pároljuk 15-20 percig, amíg a lencse megpuhul.
2. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, pirítsuk meg a fokhagymát, amíg világos barna 
színű. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, és pirítsuk, amíg arany-barna színű nem lesz. Adjuk hozzá a chili port és hagyjuk állni egy percig. Adjuk hozzá a paradicsomot és főzzük 3-4 percig, majd adjuk hozzá a főtt lencsét. Főzzük 10-15 percig.

Allen Diwan

Allen Diwan

   
Utoljára megtekintett termékek