BergHOFF

BergHOFF Scala kerámia bevonatos dupla sütőedény 42X25 cm

#BE2307223
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén halogén gáz energia-takarékos elektromos üvegkerámia tapadásmentes felület tűzálló öntött alumínium
46 900 Ft
1 értékelés
5.00
"
Ennek az edénynek rendkívül jó a hővezető képessége, így tökéletesen átsül benne az étel, és a kerámia-bevonatnak köszönhetően abszolút nem tapad le.
"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Tapadásmentes bevonat
Bevonat: magas hőmérsékletnek is ellenáll
Mosogatógépben nem mosható
Főrész anyaga: öntött aluminium, amely gyors és egyenletes hőelosztást biztosít


  • 42 x 25 cm
  • 9 l + 3.4 l

"Ilyen edénnyel még nem találkoztam sehol. Az edény teteje is használható külön sütőedényként. A nagyban szoktam egytálételeket készíteni, a kisebben szoktam húst sütni."

Cs. Andrásné, Jászárokszállás 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 7 + 4 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

Még több BergHOFF termék

Fehérkenyér

 

 : 180 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

2,7 dl víz (0,7 lehet tej)
2 csapott tk. só
2 ek. olaj
csipet aszkorbinsav (csak ha gyengébb minőségű a liszt)
2 ek. burgonyapehely (elhagyható)
20-25 dkg öregtészta
20 dkg fehér tönkölyliszt (vagy BL 80 liszt)
30 dkg BL 80 liszt
1 dkg friss élesztő

Elkészítés:

A tésztát gépben dagasztatom, 20 percig. Ügyelek rá, hogy nehogy túlmelegedjen, ha szükséges, nyitott tetővel dolgoztatom. Mikor kész, kissé átgyúrom, akkor jó, ha rugalmas, kissé visszaüt a tészta gyúrás közben. Kelesztőtálba teszem, hagyom duplájára kelni. Jót tesz neki, ha 20 perc után kissé átforgatom. Mikor szépen megkelt, enyhén lisztezett felületre borítom, ellapogatom a kezemmel, megformázom. Jénait sütőpapírral kibélelem, a tetejét rátéve hagyom jó duplájára kelni. Ekkor pengével bevágom, további 15-20 percig hagyom kelni, vagy míg a bevágások szépen szétnyílnak.
 
A jénai tetejét belülről jól bespriccelem vízzel, majd hideg sütőben kezdem sütni. 220-230 fokra állítom, kb. 50-55 percig, vagy míg a kívánt színt eléri, sütöm. Az utolsó 5-10 percre le lehet venni a tetőt (kezekre vigyázni, a kiáramló gőz nagyon éget, tapasztalatból tudom!), ekkor vastagabb lesz kicsit a kenyér héja.
 
Mikor kész, rácsra teszem hűlni, hideg vízzel lespriccelem, majd boldogan hallgatom, ahogy beszélgetni kezd, cserepesedik.

Limara

Limara

   
Utoljára megtekintett termékek