BergHOFF

BergHOFF Neo nyeles mélyserpenyő fedővel 24 cm

#BE3501374
Garancia: 12 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos mosogatógépben mosható hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél üvegkerámia 3 rétegű kapszulatalp
20 700 Ft
Írjon értékelést!

"

 Gyönyörű, letisztult formavilágú mélyserpenyő. A vastag talpnak köszönhetően nem kap oda benne az étel, és omlós lesz

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél
  • Egyenes forma
  • Tükörpolírozott feület
  • Az edényen található egy praktikus kiöntőperem
  • Fedő anyaga: 18/10 rozsdamentes acél
  • Fekete fenolgyanta fogantyú
  • Fedő kivitele: tükörpolírozás
  • Fogantyúk anyaga: 18/10 rozsdamentes acél, és fenolgyanta
  • Fogantyúk kivitele: matt fekete
  • 3 rétegű kapszulatalp
  • Minden hőforráson használható
  • Átmérő:  24 cm (10")
  • Űrtartalom: 2.4 l (2.5 Qt)

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 10 - 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Még több BergHOFF termék

Mustáros, mézes, párolt marhalábszár

 

 : 140 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

50 dkg szeletben árult, kicsontozott marhalábszár
2 ek libazsír
2 fej hagyma
2 ek magos mustár
2 babérlevél
2 ágacska kakukkfű
10 gerezd fokhagyma
10 szem egészbors
2 dl fehérbor

3 ek méz
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

Felforrósítjuk a sepenyőt, majd beledobjuk a zsír. A lábszár szeleteket oldalanként 1-1 percig pirítjuk benne, majd rászórjuk a felkarikázott vöröshagymát, mustárt adunk hozzá, babérlevelet, kakukkfüvet, az egész, de megpucolt fokhagymagerezdeket, és felöntjük a borral. Alacsony lángon pároljuk 2 órát, vagy amíg a hús annyira meg nem puhul, hogy szinte szétesik.
Ha szükséges, kevés vízzel pótoljuk a folyadékot, de a végére csak keveset hagyjunk rajta. Amikor elkészült, adjuk hozzá a mézet, és az apróra vágott petrezselymet. Rizzsel, vagy friss, puha kenyérrel tálaljuk.

Fűszeres Eszter

Fűszeres Eszter

   
Utoljára megtekintett termékek