BergHOFF

BergHOFF Neo öntöttvas edény fedővel, 28 cm

#BE3502579
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz elektromos üvegkerámia kézi mosogatás ajánlott tűzálló öntöttvas
32 900 Ft
1 értékelés
5.00
"

A BergHOFF öntöttvas edényeket évek óta használom. Megbízható, nagyon jól tisztítható, remek kenyereket sütök benne.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: öntöttvas
  • Belső felület: krémszínű zománc
  • Külső felület: magasfényű barna zománc
  • Fogantyú anyaga: öntöttvas
  • Fedő anyaga: öntöttvas
  • Fogantyú anyaga: öntöttvas; extra fenolgyanta fogantyú
  • Minden hőforráson használható
  • Edényfogó mellékelve
  • Tűzálló
  • Kézi mosogatás ajánlott


 

  • Átmérő: 28 cm (11")
  • Űrtartalom: 6.9 l (7.3 Qt)

"Nagyon köszönöm szíves ajánlásukat,az edény vásárlásával kapcsolatban. Remek ízvilágot,teltebb ízű ételeket tudok az edényben elkészíteni. Legnagyobb elismerést az unokámtól kaptam. Ezt mondta: "Nagyi, ilyen finomat még nem főztél.""

Sz. Antalné, Érd 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 9 - 6 =
* A mező kitöltése kötelező!
Még több BergHOFF termék

Töltött káposzta kemencében sütve

 

 : 240 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

1 közepes fej káposzta
1 kg savanyú káposzta
1 kg marhahús darálva vegyesen
50 dkg füstölt hús vagy füstölt húsos csont
kisebb darab szalonna bőr (helyettesíthető sült vöröshagymával)
15 dkg rizs vagy gersli
só, bors
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 dl paradicsomlé
zsír
pirospaprika

Elkészítés:

A káposztát sós, forrásban lévő vízbe tesszük, a leveleit kissé megabáljuk, majd egyenként leválasztjuk. Kevés zsíron megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. A húst fűszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majd belekeverjük a kihűlt vöröshagymát és a rizst. Minden káposztalevélbe 1 evőkanálnyi tölteléket teszünk, majd felcsavarjuk. Az edény aljába kisebb darab szalonnabőrt rakunk, és megszórjuk egy adag savanyú káposztával. Erre rakjuk sorban a töltelékeket, közé tesszük a füstölthús-darabokat. A tetejét beborítjuk a maradék savanyú káposztával. Felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi, és ráöntjük a paradicsomlevet is. Forró kemencében legalább 3 órán át főzzük-sütjük. Kevés lisztet zsíron megpirítunk, és pirospaprikás, vékony rántást készítünk, majd ráöntjük a káposztára. Jobbra-balra forgatjuk az edényt, hogy a rántás mindenhová eljusson (kavarni nem szabad). További fél órára visszatesszük a kemencébe. Melegen tálaljuk.

Lupaneszku Babett

Lupaneszku Babett

   
Utoljára megtekintett termékek