BergHOFF

BergHOFF Orion spárga- és tésztafőző edény fedővel 16 cm

#BE1103709
Garancia: 12 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
termofej szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos mosogatógépben mosható réz alj hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél 6 rétegű szendvicstalp üvegkerámia
34 900 Ft
Írjon értékelést!

  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: Magas minőségű 18/10 acél
  • Felület: belül matt, kívül polírozott
  • Praktikus kiöntő szegélyezés
  • 6 rétegű szendvicstalp rézgyűrűvel (Szabadalomszám: PCT/B301/00194) a gyors és energiatakarékos főzésért
  • Rozsdamentes acél fedő, levehető thermo gombbal
  • Higiénikus, könnyű tisztítani
  • Minden rész, a thermofej kivételével mosogatógépben mosható
  • Minden hőforráson használható
  • Átmérő: 16 cm (6 1/4")
  • Űrtartalom: 4.8 l (5.1 Qt)

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 3 - 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Termofejes fedővel

A termofej egy hőmérsékletmérős fedőgomb. Előnye, hogy főzés közben nem kell emelgetni az edény fedelét a hőmérséklet ellenőrzéséhez, így energiatakarékosabban, gyorsabban megfő az étel.

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Többrétegű talp az egyenletes hőeloszlásért

A szendvicstalp különböző fémrétegekből épül fel. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz az edény hőeloszlása. A szendvicstalp felveszi a hőt a főzőlapról, amit a rendkívül jó hővezető középső réteg azonnal átvesz és egyenletesen szétterít az edény alján. Az edény alja belül mindenhol azonos hőmérsékletű lesz, bárhol is éri közvetlenül a nagyobb hő, így biztosítja azt, hogy az étel ne égjen le. Főzési időt és energiát spórol.
Még több BergHOFF termék
Utoljára megtekintett termékek