BergHOFF

BergHOFF Virgo edénykészlet

#BE2304143
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos mosogatógépben mosható hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél 6 rétegű szendvicstalp üvegkerámia üvegfedő
109 900 Ft
1 értékelés
5.00
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek


Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél, 0,6 mm falvastagságú
Külső tükörpolírozás
Belső űrtartalom jelölés
Forradalmi, 6 rétegű szendvicstalp (pat. n°: PCT/BE01/00194) a gyors, és energiatakarékos főzés érdekében
MInden hőforráson használható
Fekete színű, nem melegedő fogantyúk
Tető anyaga: 18/10 rozsdamentes acél+ üveg

1x nyeles lábas  16 cm (6 1/4") 1.5 l (1.6 Qt)
1x lábas fedővel 16 cm (6 1/4") 1.5 l (1.6 Qt)
1x lábas fedővel 18 cm (7") 2.1 l (2.2 Qt)
1x lábas fedővel 20 cm (8") 3.6 l (3.8 Qt)
1x fazék fedővel 24 cm (10") 6.6 l (7 Qt)
1x mélyserpenyő 24 cm (10") 2.6 l (2.7 Qt)
1x pároló kosár 16/18/20 cm (6 1/4"/7"/8")

összsúly: 12 kg

"Édesanyám gyakran rendez családi ebédeket, így megleptük evvel a fantasztikus szettel. Az edények szendvicstalppal vannak ellátva, így a főzés gyorsabb, és energiatakarékosabb. És nem mellékes, hogy nagyon szépek."

G. Tünde 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 1 - 1 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Többrétegű talp az egyenletes hőeloszlásért

A szendvicstalp különböző fémrétegekből épül fel. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz az edény hőeloszlása. A szendvicstalp felveszi a hőt a főzőlapról, amit a rendkívül jó hővezető középső réteg azonnal átvesz és egyenletesen szétterít az edény alján. Az edény alja belül mindenhol azonos hőmérsékletű lesz, bárhol is éri közvetlenül a nagyobb hő, így biztosítja azt, hogy az étel ne égjen le. Főzési időt és energiát spórol.
Még több BergHOFF termék
Utoljára megtekintett termékek