BergHOFF

BergHOFF Virgo kerámia bevonatos edény üveg fedővel, fehér, 24 cm

#BE2304915
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület üvegfedő öntött alumínium PFOA/PTFE mentes
22 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Nagyon praktikus szószokhoz, levesekhez, főzéshez és pároláshoz. A nyílás a fedőn nagyon hasznos, hogy kiöntsük a felesleges folyadékot minden segédeszköz nélkül.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: öntött alumínium, amely gyors és egyenletes hőeloszlást biztosít
  • Tapadásmentes bevonat
  • A fedő peremén található speciális lyukak segítségével az edényben lévő folyadék könnyedén kiönthető úgy is, hogy a fedő a helyén marad.
  • Minden hőforráson használható
  • Fehér külső szilikonbevonat
  • Átmérő: 24 cm
  • Űrtartalom: 4,6l

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 7 - 5 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Pulao rizs

 

 : 30 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

1/2 kg basmati rizs
50 g vaj
2 gerezd
3 kardamom
2 fekete kardamom
1 csillagánizs
só ízlés szerint
1 liter víz

Elkészítés:

Mossuk ki a basmati rizst és öblítsük le hideg vízzel, hagyjuk ázni a vízben 20 percig. Öntsük le a vizet, majd tegyük félre.
Melegítsük fel a vajat BergHOFF Virgo főzőedényben, és nagy lángra tegyük fel a fűszereket, amíg pattognak. Adjuk hozzá a rizst, és egy-két percig nagy lángon süssük, így a rizst bevonja a vaj. Adjunk hozzá 1 liter vizet és forraljuk fel. 8-10 percen keresztül hagyjuk nagy lángon forrás alatt, amíg a legtöbb víz el nem párolog és gőzlyukak formálódnak a felszínen. Keverjük meg egyszer, majd fedjük le, hogy több gőz ne távozzon. Alacsony lángon 8-10 percig főzzük, amíg a rizs megfő. Keverjük meg egyszer, hogy a gőz távozhasson. Ha nem ragad a rizs, ügyesek voltunk:)

Allen Diwan

Allen Diwan

   
Utoljára megtekintett termékek