BergHOFF

BergHOFF Virgo serpenyő, 20 cm, piros

#BE8500134
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület öntött alumínium PFOA/PTFE mentes sütőbe helyezhető FernoGreen bevonat
11 900 Ft
1 értékelés
5.00
"

Az egyik legjobb serpenyő, amit valaha használtam: nagyon praktikus a sűtőben való sütéshez levehető nyél, valamint kitűnő minőségű tapadásmentes bevonat.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
Ha könnyű, de mégis tartós anyagokból készült serpenyőt szeretne, akkor megtalálta! Az öntött alumíniumnak köszönhető nem csak a gyors és az egész felületen egyenletes hőelosztás, hanem a könnyed szerkezet. A hosszú, biztos fogást biztosító nyél egyszerűen lecsavarható, így a serpenyő a sütőben is használható, sőt helytakarékos megoldást is kínál. A FernoGreen bevonat pedig amellett, hogy tapadásmentességet biztosít, sem a környezetre, sem az egészségre nem ártalmas.
 
  • Anyaga: öntött alumínium, amely a gyors és egyenletes hőelosztást biztosítja
  • Szín: narancs, piros átmenettel
  • Tapadásmentes bevonat
  • Lecsavarható, hosszú nyél
  • Minden hőforráson használható, beleértve az indukciós főzőfelületet is
  • Átmérő: 20 cm
  • Űrtartalom: 1.3 l

"Vasárnapi reggelente gyakran készítek tükör tojást reggelire. Ilyenkor mindig a Virgo serpenyőt használom."

Mariann, Székesfehérvár 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 5 + 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Onion Bhaji

 

 : 40 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

2 közepes méretű hagyma
2 zöld chili (apróra vágott)
2 evőkanál koriander (apróra vágott)
1 tk kömény (zúzott durvára)
1⁄2 tk lestyán (tört)
1⁄2 tk kurkuma por
1⁄2 tk citromlé
5-6 ek csicseriborsó liszt
1⁄2 tk só vagy ízlés szerint
Olaj a sütéshez
2 ek víz
2-3 ek rizsliszt
1 tk koriandermag
10-15 Curry levél (apróra vágott) (nem kötelező)
1 ek gyömbér-fokhagyma pép

Elkészítés:

Szeljük fel a hagymát. Tegyük a zöld chilit, a koriander magot, a gyömbér-fokhagyma pépet, a curry leveleket, a citromlét, a kurkumát, a köményt és a koriandert egy tálba. Adjuk hozzá a csicseriborsó lisztet és a rizslisztet. Melegítsük fel az olajat a serpenyőben. A lisztes keveréket keverjük össze a hagymával, dörzsöljük meg ujjainkkal, amíg kemény és ragadós lesz. Adjuk hozzá a vizet, és keverjük kb 1-2 percig, sózzuk ízlés szerint, és készen állunk, hogy megsüssük. 
Tegyünk kis csepp tésztát az olajba, hogy ellenőrizzük hőmérsékleét. Az egyes bhaji-k ne legyenek nagyobbak 2,5 cm-nél. Az olaj ne legyen túl forró, lassan süssük úgy, hogy a bevonat arany színű legyen. Ne tegyünk egyszerre túl sokat az olajba a megfelelő végeredmény érdekében. Chitney-val javasolt tálalni.

Allen Diwan

Allen Diwan

   
Utoljára megtekintett termékek