BergHOFF

BergHOFF Neo öntöttvas wok fedővel 32 cm, 4,5 l

#BE3502632
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
indukciós halogén gáz elektromos üvegkerámia kézi mosogatás ajánlott öntöttvas sütőbe helyezhető szabadalmaztatott
36 900 Ft
2 értékelés
5.00
"

Igazi békebeli családi edény.
Nagyon finom, telt ízű ételeket készíthetünk benne.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  •      Anyaga: öntöttvas
     
  •      Belül: krémszínű zománc
     
  •      Kívül: Fényes barna zománcozott
     
  •      Fedőgomb: öntöttvas és fényes barna zománc felület
  •      Extra fenolgyanta fedőgomb, és edényfogó
     
  •      Minden hőforráson használható
     
  •      Sütő-biztos (kivéve a fenolgyanta fedőgomb)
     
  •      Kézi mosogatás ajánlott

Méret:     32 cm 

"Ha kevés az időm és finomat kell készíteni a családnak, akkor előveszem a Wok-ot. Mehet bele hús, zöldség, rízs, fűszerek és máris kész az ízletes ebéd."

Erika, Ibafa 5

"Igazi békebeli családi edény. Nagyon finom, telt ízű ételeket készíthetünk benne."

Fűszeres Eszter (Fűszer és lélek) 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 1 + 1 =
* A mező kitöltése kötelező!
Még több BergHOFF termék

Teafűvel füstölt kacsamell

 

 : 60 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

2 kacsamell filé
1 tk nagyszemű tengeri só
2 tk rózsabors
 
1/2 bögre rizs
1/2 bögre fekete tealevél
3 ek barnacukor
1 tk durvára tört fahéj

Elkészítés:

A kacsamellek bőrét vágjuk be, de óvatosan, hogy a húst ne sértsük meg, majd sózzuk, borsozzuk. 
Béleljük ki a wok alját három réteg alufóliával. Szórjuk bele a rizzsel, a cukorral és a fehéjjal elkevert teafüvet, majd másik 3 réteg fóliával fedjük le úgy, hogy körben összegyűrjük a fóliát, hogy ne tudjon kiszállni a füst az edényből. Szurkáljuk meg a felső réteg alufóliát tíz helyen. 
Tegyünk fölé egy akkora rácsot, amin elférnek a kacsamellek, és a fólia felett tartja őket legalább 2 centi magasan. 
Tegyük rá a húst, fedjük le a wokot, és kezdjük el felforrósítani. Vegyük  vissza a lángot minimálisra. 8 percig hagyjuk füstölődni, majd vegyük le a fedőt, lehetőleg az erkélyen, mert a füst ki fog szökni. 
Egy serpenyőt forrósítsuk fel és oldalanként 3-3 perc alatt, a bőrős felével kezdve süssük ki a hússzeleteket.

Fűszeres Eszter

Fűszeres Eszter

   
Utoljára megtekintett termékek