BergHOFF

BergHOFF Virgo serpenyő, 26 cm, piros

#BE8500135
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület öntött alumínium PFOA/PTFE mentes sütőbe helyezhető FernoGreen bevonat
15 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Az egyik legjobb serpenyő, amit valaha használtam: nagyon praktikus a sűtőben való sütéshez levehető nyél, valamint kitűnő minőségű tapadásmentes bevonat.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Ha könnyű, de mégis tartós anyagokból készült serpenyőt szeretne, akkor megtalálta! Az öntött alumíniumnak köszönhető nem csak a gyors és az egész felületen egyenletes hőelosztás, hanem a könnyed szerkezet. A hosszú, biztos fogást biztosító nyél egyszerűen lecsavarható, így a serpenyő a sütőben is használható, sőt helytakarékos megoldást is kínál. A FernoGreen bevonat pedig amellett, hogy tapadásmentességet biztosít, sem a környezetre, sem az egészségre nem ártalmas.

  • Anyaga: öntött aluminium, amely a gyors és egyenletes hőelosztást biztosítja
  • Szín: Narancs, piros átmenettel
  • Tapadásmentes bevonat
  • Lecsavarható, hosszú nyél
  • Minden hőforráson használható, beleértve az indukciós főzőfelületet is

26 cm 
2.4 l

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 5 + 1 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Kókuszos hal curry

 

 : 30 perc | Nehézség:

3

Hozzávalók:

4 kicsi, körülbelül 150g tengeri sügér filé
1 teáskanál só, vagy ízlés szerint
1 teáskanál kurkuma
2 evőkanál kókuszolaj
2 közepes fej hagyma, apróra vágva
6 zöld chili, hosszában szelve
3 gerezd fokhagyma, szeletelve finom csíkokra
20 curry levél
400 ml kókusztej
Koriander a díszítéshez

Elkészítés:

Távolítsunk el minden apró szálkát a filéből csipesszel. Keverjünk össze fél teáskanál sót egy teáskanál kurkumával, és óvatossan maszírozzuk be a halba. Melegítsük fel a kókuszolajat a serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymát, a chilit, a fokhagymát és pár percig süssük. Ezután adjuk hozzá a curryleveleket, majd folytassuk a sütést addig, míg a hagyma üveges lesz. Vegyük ki a currylevelek felét és tegyük félre a díszítéshez. Adjuk hozzá a visszamaradt sót és kurkumát. Öntsük hozzá a kókusztejet, forrósítsuk fel, majd adjuk hozzá a halat és óvatosan pároljuk 3-4 percen keresztül, míg megpuhul. Azonnal tálaljuk. A curry- és korianderlevelekkel díszítjük.

Allen Diwan

Allen Diwan

   
Utoljára megtekintett termékek