BergHOFF

BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 24 cm

#BE2307201
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott öntött alumínium sütőbe helyezhető
14 900 Ft
1 értékelés
5.00
"
Nagyon praktikus serpenyő. Tökéletes tapadásmentességet biztosít, és a nyelet lecsavarva a sütőben rápiríthatok az étel tetejére.
"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Anyaga: öntött alumínium, amely biztosítja az egyenletes és gyors hőelosztást
Belül fekete, szürke pöttyös tapadásmentes bevonat
Kívül fekete, magas hőmérsékletnek is ellenálló bevonat
Lecsavarható, hosszú fenolgyanta fogantyú, amely főzés közben is hűvös marad
Indukciós alj - új FlowerBase forma, ami hatékonyabb hőeloszlást, energiatakarékosabb főzést tesz lehetővé
Minden hőforráson használható
Kézi mosogatás ajánlott

Átmérő: 24 cm 

"Ez év májusában vásároltunk két Berghoff Geminis Scala serpenyőt. Fél év távlatából elmondhatjuk hogy kizárólag jó tapasztalatokkal gazdagodhattunk a használat során. A bevonat tényleg egyedülálló, valóban tapadásmentes-és tartós. Idősödő édesanyám is nagyon megszerette a serpenyőt, és csak így jellemezte: "kisfiam, ebben aztán tényleg benne van az anyag...", a legmesszebbmenőkig meg vagyok vele elégedve!"

B. István 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 10 + 10 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Lepénykenyér serpenyőben

 

 : 90 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

    50 dkg liszt
    1,5 tk. só
    3 ek. olaj
    3 dl víz (fele lehet tej)
    2 dkg élesztő
 
 

 

Elkészítés:

A hozzávalókból bedagasztom a kenyértésztát. Lehet géppel, vagy akár kézzel is. Pizzatészta keménységűnek kell lennie. Letakarom és kb. 30 percig pihenni hagyom. Ezután 6-8 darabba osztom, a serpenyő méretétől függ. Gömbölyítem őket, és ismét hagyom kb. 10 percig pihenni. Ezalatt jól felforrósítok egy serpenyőt vagy egy nagyobb wokot, a lényeg, hogy valamilyen tapadásmentes bevonatú legyen.

Kinyújtok egy gombócot, jó vékonyra, úgyis összeugrik amint hő éri, és a forró serpenyőbe terítem. 1-2 perc után jó nagy hólyagok jelennek meg a felületén, ekkor már készen is van az egyik oldala, lehet megfordítani.
 
Amint megfordítom, megkenem tejföllel, megszórom sajttal és hagyom, hogy a másik oldala is megsüljön. 2-3 perc. Míg sül, kinyújtom a következő gombócot. Néhány perc alatt készen is van a tökéletes vacsora.

 

   
Utoljára megtekintett termékek