BergHOFF

BergHOFF Scala kerámia bevonatos saute serpenyő 26 cm

#BE2307204
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, három munkanapon belül kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen két munkanapon belül átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz elektromos üvegkerámia tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott öntött alumínium
22 900 Ft
3 értékelés
5.00
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Anyaga: öntött alumínium, amely biztosítja az egyenletes és gyors hőelosztást
Belül fekete, szürke pöttyös tapadásmentes bevonat
Kívül fekete, magas hőmérsékletnek is ellenálló bevonat
Üveg fedő
Lecsavarható, hosszú fenolgyanta fogantyú, amely főzés közben is hűvös marad
Indukciós alj - új FlowerBase forma, ami hatékonyabb hőeloszlást, energiatakarékosabb főzést tesz lehetővé
Minden hőforráson használható
Kézi mosogatás ajánlott

Átmérő: 26 cm


Sauté (szotírozás)
Ez a kifejezés a francia sauter szóból származik, amelynek jelentése: ugrani. Ez nagyon közel áll ahhoz, ami az alapanyagokkal történik, ugyanis szotírozás közben a zöldségek vagy a kockára vágott hús körbeugrál a serpenyőben, pontosabban megforgatjuk őket kevés vajban, zsírban vagy olajban. A műveletre a "sauté" (nyeles serpenyő) a legalkalmasabb: ez az öntöttvasból,öntött alumíniumból, vagy rozsdamentes acélból készült, magas karimájú serpenyő, amely lehetővé teszi a zöldségek vagy a hús megforgatását anélkül, hogy azok kihullanának a serpenyőből.

"Ez év májusában vásároltunk két Berghoff Geminis Scala serpenyőt. Fél év távlatából elmondhatjuk hogy kizárólag jó tapasztalatokkal gazdagodhattunk a használat során. A bevonat tényleg egyedülálló, valóban tapadásmentes-és tartós. Idősödő édesanyám is nagyon megszerette a serpenyőt, és csak így jellemezte: "kisfiam, ebben aztán tényleg benne van az anyag...", a legmesszebbmenőkig meg vagyok vele elégedve!"

B. István 5

"Most sem csalódtam a BergHOFF termékben. Fantasztikus a serpenyő. A lazacot soha nem tudtam olyan szépen és jól megsütni, mint most ezzel a edénnyel. Ropogós a bőre, nem ragad le, könnyen megfordítható, s nem spriccel szerte szét a vaj s az olaj. Kíváló minőség! Nem tartozik az olcsó áruk közé, de a pénzünkért minőséget kaptunk. Feltétlen ajánlom mindenkinek, s nem csak hal sütéshez. Amióta meg van, szinte mindent ebben készítek. A mérete is tökéletes, a levehető nyél pedig nagyon praktikus."

O. Gabriella 5

"Sokszor készítek sülteket, amit legtöbbször ebben a serpenyőben készítek el. Az étel nem tapad le benne, az üveg fedő miatt látom, hogy hogy áll az étel főzés közben. A nyél levehető, így jobban tisztán tudom tartani az edényt."

Z. Anna, Kiskunhalas 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 9 - 4 =
* A mező kitöltése kötelező!
Még több BergHOFF termék
Utoljára megtekintett termékek