BergHOFF

BergHOFF Neo kerámia bevonatos öntött serpenyő, 20 cm

#BE3501558
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a BergHOFF üzletben, Mammut I. 1.emelet (Herendi Márkabolt mellett)
indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos üvegkerámia tapadásmentes felület öntött alumínium PFOA/PTFE mentes sütőbe helyezhető
11 900 Ft
Írjon értékelést!

"
Nagyon praktikus serpenyő. Tökéletes tapadásmentességet biztosít, és a nyelet lecsavarva a sütőben rápiríthatok az étel tetejére.
"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: öntött alumínium
  • Belül FernoCeramic tapadásmentes bevonat
  • Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat
  • Szín: fekete
  • A fogantyú hűvös marad
  • Lecsavarható, falra akasztható fenolgyanta fogantyú
  • Minden hőforráson használható
  • Kézi mosogatás ajánlott
 
Az alumíniumnak köszönhetően az edény teljes felületén egyenletes a hőeloszlás, ezáltal energiatakarékos a főzés. 
Az ergonomikus hosszú fogantyú hűvös marad a sütés során is. Egyszerű csavarással a fogantyú leválasztható, így a serpenyő a sütőben is használható lesz. Az egészségesebb sütést a FernoCeramic tapadásmentes bevonat biztosítja, mely sem a környezetre, sem az egészségre nem ártalmas. PFOA mentes, ólommentes, kadmiummentes. Minimális mennyiségű zsiradékkal is jól használható.
  • Méret: 20 cm átmérőjű, 4,5 cm magas serpenyőtest
  • Űrtartalom: 1 l
  • leszerelhető fogantyú

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 3 - 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

Még több BergHOFF termék

Lepénykenyér serpenyőben

 

 : 90 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

    50 dkg liszt
    1,5 tk. só
    3 ek. olaj
    3 dl víz (fele lehet tej)
    2 dkg élesztő
 
 

 

Elkészítés:

A hozzávalókból bedagasztom a kenyértésztát. Lehet géppel, vagy akár kézzel is. Pizzatészta keménységűnek kell lennie. Letakarom és kb. 30 percig pihenni hagyom. Ezután 6-8 darabba osztom, a serpenyő méretétől függ. Gömbölyítem őket, és ismét hagyom kb. 10 percig pihenni. Ezalatt jól felforrósítok egy serpenyőt vagy egy nagyobb wokot, a lényeg, hogy valamilyen tapadásmentes bevonatú legyen.

Kinyújtok egy gombócot, jó vékonyra, úgyis összeugrik amint hő éri, és a forró serpenyőbe terítem. 1-2 perc után jó nagy hólyagok jelennek meg a felületén, ekkor már készen is van az egyik oldala, lehet megfordítani.
 
Amint megfordítom, megkenem tejföllel, megszórom sajttal és hagyom, hogy a másik oldala is megsüljön. 2-3 perc. Míg sül, kinyújtom a következő gombócot. Néhány perc alatt készen is van a tökéletes vacsora.

 

   
Utoljára megtekintett termékek