BergHOFF

BergHOFF Eclipse Kukta, 22 cm, 6l

#BE3700074
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél üvegkerámia kézi mosogatás ajánlott 3 rétegű kapszulatalp
44 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Ilyen egyszerű még sosem volt egy kukta kezelése. Minden komplikáció

nélkül, tökéletesen záródik.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

 

  • Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél
  • Kivitel: matt felület belül, tükörpolírozott kívül
  • Fekete fenolgyanta fogantyú
  • Fogantyú kivitele: matt
  • Fedő: 18/10 rozsdamentes acél szilikongyűrűvel
  • Szelep anyaga: poliamid 66
  • Nyomás használat alatt: 80 KPa
  • 18/10-es rozsdamentes acél pároló betét drótozással 
  • A fedők az edényeken felcserélhetők
  • Minden hőforráson használható
  • A kuktafedő mosogatógépben nem mosható

 

  • 1 db kukta fedővel, 22 cm, 6 l

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 8 + 4 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Még több BergHOFF termék

Sólet libacombbal, gyors változat

 

 : 100 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

 

    70 dkg tarkabab

4 füstölt libacomb

10 dkg gersli

3 fej  vöröshagyma

5 ek libazsír

1 babérlevél

5 gerezd fokhagyma

kevés só (a füstölt hústól függően)

őrölt bors

5 tojás

 

 

 

   

Elkészítés:

A felkockázott hagymát és az összezúzott fokhagymát a zsíron megdinszteljük a kuktában. Minden egyéb hozzávalót beleteszünk, úgy, hogy a bab fele a combokra kerüljön. Annyi vízzel (esetleg átszűrt csirke avgy libahúslevessel) felengedjük, hogy kb. 1-2 ujjnyival elfedje.

Lezárjuk a kuktát, és forrástól számítva kb. 1 órán át főzzük alacsony lángon.

Előmelegítjük a sütőt 200 fokra, itt fejezzük be a sóletet.

Kinyitjuk a kuktát, és az egész tartalmát óvatosan átszedjük egy mélyebb tűzálló tálba. Beletesszük a nagyon alaposan megmosott tojásokat, és 30 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha besűrűsödött, és a bab a tetején picit megszikkadt.

Fűszeres Eszter

Fűszeres Eszter

   
Utoljára megtekintett termékek