BergHOFF

BergHOFF Scala kerámia bevonatos edény üveg fedővel 24cm 6,8L

#BE2307219
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos üvegkerámia tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott öntött alumínium PFOA/PTFE mentes sütőbe helyezhető
24 900 Ft
1 értékelés
5.00
"

Sokoldalú edény, kiemelkedő tapadásmentességgel. Ajánlom olyan fogások elkészítéséhez is, ahol főzni és sütni is kell az ételt.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Anyaga: öntött aluminium a gyors és egyenletes hőelosztásért
Tapadásmentes, magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat
Üveg fedő
Minden hőforráson használható
Kézi mosogatás ajánlott
Indukciós alj - új FlowerBase forma, ami hatékonyabb hőeloszlást, energiatakarékosabb főzést tesz lehetővé

Átmérő: 24 cm (10")
 Űrtartalom: 6,8 l (7.2 Qt)

"Kiváló minőség, csak ajánlani tudom mindenkinek."

B. Margit, Debrecen 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 8 - 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

Még több BergHOFF termék

Tikiknédli

 

 : 120 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

  • 1 kg savanyú káposzta
  • 1 kg oldalas
  • 1 szál füstölt kolbász
  • 1 fej hagyma
  • só, bors
  • babérlevél
  • őrölt pirospaprika
Knédlihez:
  • 3 dl langyos víz
  • 50 dkg liszt
  • 2 tk. só
  • 1 ek. olaj
  • 1 tk. cukor
  • 2 dkg élesztő

Elkészítés:

Finomra vágom a hagymát, majd kevés olajon puhára párolom. Ráteszem a kissé kimosott káposztát, zsemleszínűre pirítom. Megszórom kevés őrölt paprikával (az eredeti recept nem írja, de nekem szebb a színe, jobb az íze tőle), a káposzta közé nyomkodom a feldarabolt, jó húsos oldalast, majd felengedem annyi vízzel, ami épp ellepi. Sózom, borsozom, beleteszem a babérlevelet és lefedve kb. egy órán át főzöm.
Ezalatt elkészítem a tésztát. A hozzávalókból bedagasztom, majd duplájára kelesztem. Ha megkelt 5 egyenlő darabra vágom, kis cipókat formázok belőle.
A megpuhult káposzta közé teszem a feldarabolt kolbászt, majd a tetejére ültetem a gombócokat. Egy konyharuhát bevizezek a fazékra terítem, majd a fedőt is visszateszem rá. Kb. 40 percig hagyom, ezalatt a tészta készre párolódik.
Tálaláskor tejfölt adok mellé.

   
Utoljára megtekintett termékek