BergHOFF

BergHOFF Gourmet kovácsolt séfkés, 20 cm

#BE1399522
Garancia: 3 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
kovácsolt kézzel élezett
13 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Rendkívül éles és agilis kések, amelyek nagyon megkönnyítik a szeletelést, aprítást, előkészítést. Amikor csirkét vágok a Gourmet késekkel olyan, mintha vajat vágnék.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Egy darabból kovácsolt, penge anyaga króm-molibdén X50CrMoV15 rozsdamentes acél
  • A penge kézi élezésű, minőségi
  • Fogantyú: ergonomikus formázás, biztonságos, kényelmes fogás
  • Könnyű élezni
  • 20 cm

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 6 + 6 =
* A mező kitöltése kötelező!
Még több BergHOFF termék

Csirke tikka

 

 : 180 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

500 g csirke
Első pác:
1/4 teáskanál darált gyömbér
1/4 teáskanál fokhagyma püré
1/4 teáskanál chili krém
1 evőkanál citromlé
3 evőkanál mustár olaj
Második pác:
200 g görög joghurt
1/4 teáskanál darált gyömbér
1/4 teáskanál fokhagyma püré
1/4 piros chili paszta
1 evőkanál citromlé
1/2 teáskanál kurkuma
1/2 teáskanál őrölt kömény
1/2 teáskanál őrölt koriander
1 1/2 evőkanál mustár olaj
1 tk garam masala

Elkészítés:

Vágjuk a csirkét kockákra, és pácoljuk be az első páccal. Legalább 30 percig hagyjuk a hűtőben. Ezután keverjük össze a második páccal, és hagyjuk legalább 2 órán át állni. Süthető sütőben, 240 fokon, 10-15 percig, vagy serpenyőben.

Allen Diwan

Allen Diwan

   
Utoljára megtekintett termékek