BergHOFF

BergHOFF Studio indukciós főzőlap

#BE1810003
Garancia: 12 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
44 999 Ft
Írjon értékelést!

"

Gyors és hatékony indukciós lap, másodpercek alatt melegít. Jóval tartósabb a többi elérhető főzőlapnál.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Könnyen tisztítható, áltlátható és kényelmes vezérléssel rendelkező prémium indukciós főzőlap. A többszörös védelem és a robosztus kialakítás nyújt 100%-os biztonságot és hosszan tartó megbízhatóságot.

Anyag: műanyag burkolat, kerámia felület

500-2000 Watt/ 220-230V /50 HZ
60C - 270C között szabályozható hőmérséklet

Használati útmutató letöltése (PDF)

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 1 - 1 =
* A mező kitöltése kötelező!
Még több BergHOFF termék

Onion Bhaji

 

 : 40 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

2 közepes méretű hagyma
2 zöld chili (apróra vágott)
2 evőkanál koriander (apróra vágott)
1 tk kömény (zúzott durvára)
1⁄2 tk lestyán (tört)
1⁄2 tk kurkuma por
1⁄2 tk citromlé
5-6 ek csicseriborsó liszt
1⁄2 tk só vagy ízlés szerint
Olaj a sütéshez
2 ek víz
2-3 ek rizsliszt
1 tk koriandermag
10-15 Curry levél (apróra vágott) (nem kötelező)
1 ek gyömbér-fokhagyma pép

Elkészítés:

Szeljük fel a hagymát. Tegyük a zöld chilit, a koriander magot, a gyömbér-fokhagyma pépet, a curry leveleket, a citromlét, a kurkumát, a köményt és a koriandert egy tálba. Adjuk hozzá a csicseriborsó lisztet és a rizslisztet. Melegítsük fel az olajat a serpenyőben. A lisztes keveréket keverjük össze a hagymával, dörzsöljük meg ujjainkkal, amíg kemény és ragadós lesz. Adjuk hozzá a vizet, és keverjük kb 1-2 percig, sózzuk ízlés szerint, és készen állunk, hogy megsüssük. 
Tegyünk kis csepp tésztát az olajba, hogy ellenőrizzük hőmérsékleét. Az egyes bhaji-k ne legyenek nagyobbak 2,5 cm-nél. Az olaj ne legyen túl forró, lassan süssük úgy, hogy a bevonat arany színű legyen. Ne tegyünk egyszerre túl sokat az olajba a megfelelő végeredmény érdekében. Chitney-val javasolt tálalni.

Allen Diwan

Allen Diwan

   
Utoljára megtekintett termékek