BergHOFF

BergHOFF Scala grillező serpenyő, 24 cm

#BE2306550
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott öntött alumínium sütőbe helyezhető
20 000 Ft
Írjon értékelést!

"

Kívül ropogós, belül szaftos, zamatos marad az étel ebben a serpenyőben, anélkül, hogy attól kellene félnem, hogy leragad, vagy odaég.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: öntött alumínium, amely biztosítja az egyenletes és gyors hőelosztást
  • Belül fekete, szürke pöttyös tapadásmentes bevonat
  • Kívül fekete, magas hőmérsékletnek is ellenálló bevonat
  • Lecsavarható, hosszú fenolgyanta fogantyú, amely főzés közben is hűvös marad
  • Indukciós alj
  • Minden hőforráson használható
  • Kézi mosogatás ajánlott

24 cm
2,6 liter

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 9 + 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Csirke mogyorópácban

 

 : 180 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

    1 közepes hagyma (lilahagyma) finomra vágva
    2 ek. mogyoróvaj
    2 ek. lime lé (citromlé)
    1 ek. méz
    2 ek. szójaszósz
    1 tk. friss gyömbér reszelve
    1 chili kimagozva, felaprítva
    1 g fokhagyma lereszelve
    2 csirkemell vékony szeletekre vágva

Elkészítés:

A pác hozzávalóit kikeverem. Én rögtön dupla mennyiséget készítek, mert a kimaradt pácot tejszínnel és vízzel felforralva remek szószt kapok.
A csirkemelleket bekenem a szósszal, majd egy nylonzacskóba teszem, és legalább 2 órára a hűtőbe száműzöm. Ezután grillpálcára húzom, majd forró grillen vagy grillserpenyőben pár perc alatt megsütöm. Csak a sütés alatt sózom. Korrianderzölddel megszórva tálalom, ez most a kusz-kuszba került. 

   
Utoljára megtekintett termékek