BergHOFF

BergHOFF Cook&Co fazék fedővel, 20 cm

#BE4490214
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos mosogatógépben mosható üvegkerámia rozsdamentes acél 3 rétegű kapszulatalp üvegfedő
13 990 Ft
Írjon értékelést!

"

Könnyen kezelhető, hagyományos edény, amiben nagyon finom ízek jönnek létre a jó hővezető képességnek köszönhetően. 

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Kiváló minőségű szálcsiszolt rozsdamentes acél edény üvegfedővel. A fedőn gőznyílás található, amely megkönnyíti a főzést. 

Fogantyúi elegáns, rozsdamentes kivitelűek.

A 3 rétegű kapszula talp a hőt egyenletesen osztja el, és sokáig melegen is tartja az edényt a hőforrás kikapcsolása után, ezáltal energiát takaríthat meg.

20 cm

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 4 + 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

Még több BergHOFF termék

Kötözött, suhintott táskaleves

 

 : 60 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

  • 4-5 szem krumpli
  • 2-3 szál répa
  • 2 szál gyökér
  • zeller
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 2 g fokhagyma
  • só, bors, őrölt kömény
  • karikára vágott kolbász
  • 2 ek. zsír
  • 1 kiskanál pirospaprika

Tésztához:

  • 1 tojás
  • liszt

Elkészítés:

Egy egészen egyszerű krumplilevest teszek fel főni, pirospaprika nélkül. A kockára vágott zöldséget, az egész hagymát, fokhagymát annyi vízben teszem fel, amennyi jó bőven ellepi, ha felforrt, beleteszem a fűszereket, mehet bele egy szem paradicsom, zöldpaprika is. Módosabbra vettem a receptet, tettem bele néhány karika kolbászt.
Egy tojást felütök, teszek bele pici sót és annyi lisztet, amivel rugalmas, jól nyújtható tésztát tudok gyúrni. Ha géppel végzem a nyújtást, akkor keményebbre dolgozom. Egész vékonyra kinyújtom, szinte áttetszőre, majd egy kb. két ujjnyi csíkban megkenem olvasztott zsírral (liba vagy mangalica), megszórom frissen őrölt borssal, és félbehajtom. Kb. egyujjnyi csíkot kapok, amit levágok a többi tésztáról, így egy szalagom lesz. A szalag végére csomót kötök, de csak lazán, hogy könnyen át tudjon főni, de azért ne is essen majd szét. A kész masnit levágom és folytatom a csomózást. Addig készítem, míg az összes tészta elfogy.
Mire végzek az egésszel, a zöldségek is megfőttek, beleteszem a tészta-masnikat, és azokat is puhára főzöm. És most következik a suhintás. Felmelegítem a zsírt, pirospaprikát szórok bele, gyorsan elkeverem, majd a levesbe öntöm. Ha öntés közben suhan az étel, akkor lesz jó a leves.

   
Utoljára megtekintett termékek