BergHOFF

BergHOFF Scala palacsintasütő 24 cm

#BE2307225
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott öntött alumínium sütőbe helyezhető
14 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Szuper palacsintasütő, a kerámia-bevonat magas hőfokon is tökéletesen tapadásmentes marad.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Minden hőforráson használható
  • A hosszú nyél levehető
  • A fogantyú hűvös marad, ezért biztonságosabb a használata
  • Mosogatógépben nem mosható
  • A palacsintasütő anyaga: öntött alumínium, amely gyors és egyenletes hőeloszlást biztosít
  • Belül: fekete tapadásmentes bevonat szürke pöttyökkel
  • Indukciós aljzat
  • Sütőben is használható

Méret: 24 cm

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 4 + 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Szabadkai palacsinta

 

 : 120 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

Csokoládé öntet:
    250 ml víz
    70 g cukor
    130 g étcsokoládé összetörve
    125 g tejszín
 
Karamell öntet:
    200 g cukor
    70 ml víz
    1 mk. ecet
    1 dl tejszín
 

Elkészítés:

Töltelék:
Egy kiló almát meghámoztam, majd lereszeltem, citromlével meglocsoltam, hogy ne barnuljon nagyon meg. Egy-két evőkanál cukor kell csak rá, az almától függően, nem kell édesnek lennie. Ízlés szerinti fahéj, én egy teáskanállal tettem rá.
Az almát a fahéjjal és a cukorral összepároltam, de nem szárítottam ki, épp csak elfője a levét.
 
Csokoládé öntet:
Felforralom a vizet, majd beleöntöm a cukrot, a csokoládét és a tejszínt. Néhány percig forralom, míg a belemártott kanalat szépen bevonja.
 
Karamell öntet:
A vizet és a cukrot felforralom, majd beleöntöm az ecetet is, majd addig karamellizálom, míg a megfelelő színt eléri. Leveszem a tűzről és belekeverem a tejszínt is. Óvatosan, mert nagyon felhabzik!
Tálaláskor a palacsintát megkenem az almás töltelékkel, két végét visszahajtom, majd feltekerem. Egyik felét csokoládé, másik felét karamell öntettel vonom be.

   
Utoljára megtekintett termékek