BergHOFF

BergHOFF Hotel Line palacsintasütő, 26 cm

#BE1103891
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
indukciós halogén gáz energia-takarékos mosogatógépben mosható hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület PFOA/PTFE mentes alumínium sütőbe helyezhető
14 900 Ft
Írjon értékelést!

  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

A palacsintasütő anyaga öntött alumínium, amely a gyors és egyenletes hőeloszlást biztosítja.Belső felülete fekete tapadásmentes FernoGreen bevonat. A FernoGreen a BergHOFF új generációja a többrétegű, környezetbarát tapadásmentes bevonatok terén.A rétegeket belülről erősítették meg rendkívül kemény anyagokkal. Ez az új bevonat kitűnő tapadásmentességet biztosít, valamint hozzájárul az egészséges és környezettudatos életmód kialakításához.Ezen termékek PFOA- (perfluor-oktánsav) mentesek, és nem tartalmaznak sem ólmot, se kadmiumot. Tapadásmentességük révén kevés zsiradékkal, vagy annak teljes elhagyásával is süthetünk.További előnyük, hogy rendkívül jól ellenállnak a karcolásnak és dörzsölésnek. Bármilyen hőforráson használható, beleértve az indukciós felületet is. A hosszú nyele hűvös marad, ezért biztonságos a használata.A nyél levétele nélkül helyezhető sütőbe.

 

Átmérő: 26 cm

Űrtartalom: 0.9 l

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 6 + 4 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék
Utoljára megtekintett termékek