BergHOFF

BergHOFF Geminis grillserpenyő, 24 cm

#BE2307212
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
indukciós halogén gáz elektromos üvegkerámia kézi mosogatás ajánlott
21 999 Ft
2 értékelés
5.00
"

Kívül ropogós, belül szaftos, zamatos marad az étel ebben a serpenyőben, anélkül, hogy attól kellene félnem, hogy leragad, vagy odaég.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: öntött aluminium
  • Levehető, fenolgyanta nyél
  • Tapadásmentes ,Ferno green' bevonat
  • Kézi mosogatás ajánlott
  • Minden hőforráson alkalmazható 
  • Méret: 24 x 24 cm
  • Űrtartalom: 2,6 liter. 

"Első BergHOFF serpenyőm, már most nagyon szeretem. Steakre, egyéb húsok sütésére, kérgesítésére is alkalmas, grill zöldségeket is nagyon szépen süt. Teszt: Igaz a grill serpenyő nem alkalmas palacsinta sütésére, de bekevertem egy francia habos palacsintát és megsütöttem benne. A palacsinta felületén látszik, hogy a hőelosztás kifogásolhatatlan, mindenhol egyenletesen középbarnára sült és 10 perccel a sütést követően még egy tojás is megsült rajta, tehát a hőmegtartása is nagyon jó. A jövőben még több termék vásárlását tervezem! Köszönettel, Egy elégedett vásárló"

K. Csaba, Budapest 5

"Kívül ropogós, belül szaftos, zamatos marad az étel ebben a serpenyőben, anélkül, hogy attól kellene félnem, hogy leragad, vagy odaég."

Libor Mária (Limara) 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 3 + 3 =
* A mező kitöltése kötelező!
Még több BergHOFF termék

Csirke mogyorópácban

 

 : 180 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

    1 közepes hagyma (lilahagyma) finomra vágva
    2 ek. mogyoróvaj
    2 ek. lime lé (citromlé)
    1 ek. méz
    2 ek. szójaszósz
    1 tk. friss gyömbér reszelve
    1 chili kimagozva, felaprítva
    1 g fokhagyma lereszelve
    2 csirkemell vékony szeletekre vágva

Elkészítés:

A pác hozzávalóit kikeverem. Én rögtön dupla mennyiséget készítek, mert a kimaradt pácot tejszínnel és vízzel felforralva remek szószt kapok.
A csirkemelleket bekenem a szósszal, majd egy nylonzacskóba teszem, és legalább 2 órára a hűtőbe száműzöm. Ezután grillpálcára húzom, majd forró grillen vagy grillserpenyőben pár perc alatt megsütöm. Csak a sütés alatt sózom. Korrianderzölddel megszórva tálalom, ez most a kusz-kuszba került. 

   
Utoljára megtekintett termékek