BergHOFF

BergHOFF Virgo kerámia bevonatos serpenyő fehér 20 cm

#BE2304563
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület öntött alumínium PFOA/PTFE mentes
11 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Az egyik legjobb serpenyő, amit valaha használtam: nagyon praktikus a sűtőben való sütéshez levehető nyél, valamint kitűnő minőségű tapadásmentes bevonat.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

 

  • Anyaga: öntött alumínium, a gyors és egyenletes hőelosztás érdekében 
  • Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat
  • Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat
  • Szín: fehér
  • A fogantyú hűvös marad
  • Lecsavarható, fenolgyanta fogantyú
  • Minden hőforráson használható
  • Kézi mosogatás ajánlott
 
A mindennapi sütéshez kiváló választás lehet ez a serpenyő. Az alumíniumnak köszönhetően az edény teljes felületén egyenletes a hőeloszlás, ezáltal energiatakarékos a főzés. 
Az ergonomikus hosszú fogantyú hűvös marad a sütés során is. Egyszerű csavarással a fogantyú leválasztható, így a serpenyő a sütőben is használható lesz. Az egészségesebb sütést a FernoCeramic tapadásmentes bevonat biztosítja, mely sem a környezetre, sem az egészségre nem ártalmas. PFOA mentes, ólommentes, kadmiummentes. Akár zsiradékmentesen is használható sütésre. A könnyű használat érdekében a serpenyő két praktikus kiöntőnyílással rendelkezik.
Méret: 20 cm átmérőjű, 5 cm magas serpenyőtest
Űrtartalom: 1,3 l leszerelhető fogantyú

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 8 + 5 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Onion Bhaji

 

 : 40 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

2 közepes méretű hagyma
2 zöld chili (apróra vágott)
2 evőkanál koriander (apróra vágott)
1 tk kömény (zúzott durvára)
1⁄2 tk lestyán (tört)
1⁄2 tk kurkuma por
1⁄2 tk citromlé
5-6 ek csicseriborsó liszt
1⁄2 tk só vagy ízlés szerint
Olaj a sütéshez
2 ek víz
2-3 ek rizsliszt
1 tk koriandermag
10-15 Curry levél (apróra vágott) (nem kötelező)
1 ek gyömbér-fokhagyma pép

Elkészítés:

Szeljük fel a hagymát. Tegyük a zöld chilit, a koriander magot, a gyömbér-fokhagyma pépet, a curry leveleket, a citromlét, a kurkumát, a köményt és a koriandert egy tálba. Adjuk hozzá a csicseriborsó lisztet és a rizslisztet. Melegítsük fel az olajat a serpenyőben. A lisztes keveréket keverjük össze a hagymával, dörzsöljük meg ujjainkkal, amíg kemény és ragadós lesz. Adjuk hozzá a vizet, és keverjük kb 1-2 percig, sózzuk ízlés szerint, és készen állunk, hogy megsüssük. 
Tegyünk kis csepp tésztát az olajba, hogy ellenőrizzük hőmérsékleét. Az egyes bhaji-k ne legyenek nagyobbak 2,5 cm-nél. Az olaj ne legyen túl forró, lassan süssük úgy, hogy a bevonat arany színű legyen. Ne tegyünk egyszerre túl sokat az olajba a megfelelő végeredmény érdekében. Chitney-val javasolt tálalni.

Allen Diwan

Allen Diwan

   
Utoljára megtekintett termékek