BergHOFF

BergHOFF Scala palacsintasütő 32 cm

#BE2307226
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, három munkanapon belül kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen két munkanapon belül átvehető a BergHOFF üzletben, Mammut I. 1.emelet (Herendi Márkabolt mellett)
szabadalmi bejegyzés alatt energia-takarékos hideg markolat tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott öntött alumínium sütőbe helyezhető
18 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Szuper palacsintasütő, a kerámia-bevonat magas hőfokon is tökéletesen tapadásmentes marad.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: öntött alumínium
  • Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat
  • Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat
  • Lecsavarható fenolgyanta fogantyú
  • A nyél hűvös marad a tűzhely tetején
  • Kézi mosogatás ajánlott
  • Minden hőforráson használható

Az alumíniumnak köszönhetően az edény teljes felületén egyenletes a hőeloszlás. A fogantyú egyszerű csavarással leválasztható, hogy a serpenyő a sütőben is használható legyen. Az egészségesebb sütést a több rétegű, megerősített, FernoKerámia tapadásmentes bevonat biztosítja, mely sem a környezetre, sem az egészségre nem ártalmas. PFOA mentes, ólommentes, kadmiummentes. Akár zsiradékmentesen is használható sütésre. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyen tisztítható. 

  • Átmérő: 32 cm

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 2 - 1 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Szabadkai palacsinta

 

 : 120 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

Csokoládé öntet:
    250 ml víz
    70 g cukor
    130 g étcsokoládé összetörve
    125 g tejszín
 
Karamell öntet:
    200 g cukor
    70 ml víz
    1 mk. ecet
    1 dl tejszín
 

Elkészítés:

Töltelék:
Egy kiló almát meghámoztam, majd lereszeltem, citromlével meglocsoltam, hogy ne barnuljon nagyon meg. Egy-két evőkanál cukor kell csak rá, az almától függően, nem kell édesnek lennie. Ízlés szerinti fahéj, én egy teáskanállal tettem rá.
Az almát a fahéjjal és a cukorral összepároltam, de nem szárítottam ki, épp csak elfője a levét.
 
Csokoládé öntet:
Felforralom a vizet, majd beleöntöm a cukrot, a csokoládét és a tejszínt. Néhány percig forralom, míg a belemártott kanalat szépen bevonja.
 
Karamell öntet:
A vizet és a cukrot felforralom, majd beleöntöm az ecetet is, majd addig karamellizálom, míg a megfelelő színt eléri. Leveszem a tűzről és belekeverem a tejszínt is. Óvatosan, mert nagyon felhabzik!
Tálaláskor a palacsintát megkenem az almás töltelékkel, két végét visszahajtom, majd feltekerem. Egyik felét csokoládé, másik felét karamell öntettel vonom be.

   
Utoljára megtekintett termékek