BergHOFF

BergHOFF Orion lábas 1,6 l

#BE1103754
Garancia: 6 hónap
Állapot: Rendelhető
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek!
Házhoz szállítás: Ha munkanapokon 11 óráig megkapjuk rendelését, a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek ezt a terméket!
Személyesen átvehető a Mammut II.-ben
termofej indukciós halogén gáz energia-takarékos mosogatógépben mosható réz alj hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél 6 rétegű szendvicstalp üvegkerámia szabadalmaztatott
16 500 Ft
Írjon értékelést!

"
Energiatakarékosság felsőfokon. A hőmérős fedőgombnak köszönhetően nem kell emelgetni a fedőt, nem szöknek ki az ízek ebből az edényből.
"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél, 1 mm falvastagság
Belül és kívül tükörpolírozott
Praktikus kiöntőperemmel
Forradalmian új 6-rétegű szendvics talp (pat. n°: PCT/BE01/00194) a gyors és energiatakarékos főzésért 
Rozsdamentes acél fedő levehető termofejjel
Minden rész, a termofej kivételével mosogatógépben mosható
A fedő alátétként is használható
Minden hőforráson használható

Egészséges ételek készítéséhez (minimális vízzel vagy víz nélkül) és sütéshez (vaj vagy olaj nélkül), a vitaminok, ásványi anyagok és ízek megtartásához ajánlott edény. Diétás és sómentes ételekhez a legmegfelelőbb edény
Méret: 16 cm (6 1/4 ")
Űrtartalom: 1.6 l (1.7 Qt)

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 10 - 5 =
* A mező kitöltése kötelező!

Termofejes fedővel

A termofej egy hőmérsékletmérős fedőgomb. Előnye, hogy főzés közben nem kell emelgetni az edény fedelét a hőmérséklet ellenőrzéséhez, így energiatakarékosabban, gyorsabban megfő az étel.

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Többrétegű talp az egyenletes hőeloszlásért

A szendvicstalp különböző fémrétegekből épül fel. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz az edény hőeloszlása. A szendvicstalp felveszi a hőt a főzőlapról, amit a rendkívül jó hővezető középső réteg azonnal átvesz és egyenletesen szétterít az edény alján. Az edény alja belül mindenhol azonos hőmérsékletű lesz, bárhol is éri közvetlenül a nagyobb hő, így biztosítja azt, hogy az étel ne égjen le. Főzési időt és energiát spórol.
Még több BergHOFF termék

Quinoa saláta csicseriborsóval és céklával

 

 : 60 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

2 dl quinoa
5 dl zöldségleves
1 tk só
bors
3-4 kisebb cékla
1 kis üveg csicseriborsó
20 dkg bébispenót
1 narancs,
 
Öntet:
50 ml friss narancslé
50 ml olívaolaj
1 tk. szójaszósz
1 tk. balzsamecet
1 ek. méz
pici só
bors

Elkészítés:

A quinoat kétszeres mennyiségű zöldséglevesben puhára főztem, majd egy sűrű szövésű szitán lecsepegtettem. A kisebb céklákat alufóliába csomagoltam és forró sütőben megsütöttem. Mérettől függően 40-50 perc kell neki.
Egy salátástálba szórtam a gabonát, a lecsepegtetett csicseriborsót, a megtisztított spenótot és a kifilézett narancsot. Összekevertem.
A céklát megtisztítottam, falatnyi darabokra vágtam, egy külön tálkába tettem. Csak tálaláskor tettem a többi hozzávalóhoz, mert alaposan pirosra színezi.
Az öntet hozzávalóit alaposan elkevertem, és a salátáéra locsoltam.
Grillezett házisajtot is adtam hozzá, így egy tökéletes, egészséges ebéd lett belőle.  

   
Utoljára megtekintett termékek