BergHOFF

BergHOFF Tulip 12 részes üvegfedelű edénykészlet

#BE1112282
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos mosogatógépben mosható réz alj hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél 6 rétegű szendvicstalp üvegkerámia üvegfedő
139 900 Ft
Írjon értékelést!

  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél
  • Belül és kívül tükörpolírozott
  • Praktikus kiöntő szegélyezés
  • Forradalmi 6 rétegű szendvicstalp (pat. n°: PCT/BE01/00194) a gyors és energia takarékos főzés érdekében
  • Ergonomikus fogantyúk a határozott és szilárd fogásért
  • Üveg fedők szelelőlyukkal, ami csökkenti a nyomást, és a túlforrás kockázatát
  • A pároló kosár szűrőként is használható. Ha egymásra helyezzük a pároló kosarat és az edényt, egyszerre készíthetünk elő többféle ételt
  • Tulipán forma
  • Minden hőforráson használható
     
  • 1x nyeles lábas 16 cm (6 1/4") 1.3 l (1.4 Qt)
  • 1x edény fedővel 16 cm (6 1/4") 1.3 l (1.4 Qt)
  • 1x edény fedővel 18 cm (7") 1.8 l (1.9 Qt)
  • 1x edény fedővel 20 cm (8") 3 l (3.1 Qt)
  • 1x lábas fedővel 24 cm (10") 5.4 l (5.7 Qt)
  • 1x mélyserpenyő fedővel 24 cm (10") 2.3 l (2.4 Qt)
  • 1x pároló kosár 20 cm (8")

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 10 - 7 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, vagy fenolgyanta fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Többrétegű talp az egyenletes hőeloszlásért

A szendvicstalp különböző fémrétegekből épül fel. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz az edény hőeloszlása. A szendvicstalp felveszi a hőt a főzőlapról, amit a rendkívül jó hővezető középső réteg azonnal átvesz és egyenletesen szétterít az edény alján. Az edény alja belül mindenhol azonos hőmérsékletű lesz, bárhol is éri közvetlenül a nagyobb hő, így biztosítja azt, hogy az étel ne égjen le. Főzési időt és energiát spórol.
Még több BergHOFF termék
Utoljára megtekintett termékek