Auriga fehér nyeles edények

2013/12/06

BergHOFF Magyarország karácsonyi ajánlata NEM CSAK hölgyeknek

Az edény fehér teste elegánsan kialakított, és gyönyörű kontrasztot alkot a fekete fogantyúkkal. A szálcsiszolt rozsdamentes acél fedél stílusosan illeszkedik,és simul bele az edénybe  A három elem együttese hatása a finomságot és az eleganciát tükrözi vissza minden konyhában.
 
Az edény anyaga öntött alumíniumból készült, amely biztosítja az egyenletes és stabil hőátadást. A belső fehér fernoceramic bevonat környezetbarát, és nem tartalmaz mérgező (PFOA és PTFE ) anyagokat. A bevonat kiváló tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik, és jobban ellenáll a karcolásnak mint a hagyományos, egyéb tapadásmentes bevonat.
 
Az edény fehér teste finom ívben szélesedik ki a biztonságos, kényelmes és  hideg fogást biztosító nyéllé, és fogantyúvá. A hosszú nyél, amely könnyen leválasztható, a kényelmes tárolást is biztosítja. Figyelemre méltó, hogy a fedél tetején elhelyezkedő emelő fogantyú nemcsak egy formatervezett elem, hanem praktikus, kényelmes, biztonságos fogást is biztosít. A fedél belső peremének két oldalán található szűrőnyílások lehetővé teszik, hogy szűrőként is használjuk az edényt.

 

Minden hőforráson használható.
 

Kapcsolódó kategóriák

Utoljára megtekintett termékek