Megérkeztek az új Patisse platinum szilikon sütőformáink!

2016/05/31

A platinum szilikon egy forradalmian új, egészségtudatos szilikonfajta.

MI AZ A PLATINUM SZILIKON?

A szilikon egy színtelen, szagtalan, főként szilíciumból álló polimer anyag, amely természetes formában megtalálható a homokban, kvarc- és egyéb ásványokban. Rugalmas, és magas hőmérsékletnek is ellenálló anyag.

A platinum szilikon egy olyan szilikon fajta, amelynek katalizátora platinum (nemesfém), ezáltal jobb minőségű anyag, a szilikon valamennyi előnyös tulajdonságával. Ideális alapanyag az élelmiszeripari és konyhai termékek, formák gyártásához. A platinum szilikon, az alkotóelemek magas minősége és biztonságossága által kiválóan alkalmas pl. csecsemők számára készített termékek, és kórházaknak szánt sebészeti segédanyagok előállítására is.

A Patisse platinum szilikonból készült termékeivel történő sütés-főzés teljesen biztonságos; az anyag semmilyen nyomot nem hagy az ételben és nem befolyásolja az ízét vagy illatát. Minden egyes terméket szigorú minőségi, műszaki és dizájn-előírások szerint ellenőriznek, így garantálják az eszközök hosszú élettartamát.

A Patisse termékeit szakemberekkel együttműködve tervezi, a végleges kialakítás meghatározását számos teszt, és próbafőzés előzi meg, hogy a kiváló dizájn tökéletes ergonómiával és funkcionalitással párosuljon.

Utoljára megtekintett termékek