Hidratáljunk citromos vízzel!

2017/07/03

Hidratáljunk citromos vízzel!

A nyári hónapokban fontos a szervezetünkből kiürülő folyadék folyamatos utánpótlása. A friss citromból facsart citromlé, ásványvízhez adagolva számos jó hatással lehet szervezetünkre. 

Immunerősítő, energizáló, gyulladáscsökkentő, kiváló káliumforrás, az emésztést is segíti, és tisztítja a szervezetet. Mindezek mellett pedig friss leheletet biztosít, ragyogóvá varázsolja a bőrünket, és segít a fogyásban is. Kiválthatjuk vele a naponta fogyasztott koffeines italokat, és könnyebben felépülhetünk egy-egy betegségből.

Hány liter folyadékot, és mennyi citromot fogyasszunk naponta?

Osszuk el a testsúlyunkat  kettővel, ezt   kell   unciában meginnunk (1   uncia=0,03 liter). Vagyis ha 70 kg-ot mutat a  mérleg,   akkor 2,3 liter folyadék bevitel az optimális. Természetesen,  akik  fizikailag aktívabb  életmódot  élnek vagy melegebb éghajlat  alatt tartózkodnak, azoknak több vizet kell fogyasztaniuk. Illetve egy 70kilós embernek, napi fél citromot tanácsos elfogyasztani, belecsavarva a 2,3 liter ásványvízbe.

Egészségünkre!

Magas minőségű, 18/10 rozsdamentes acélból készült citromfacsaróink az egészségtudatosság jegyében készültek, anyaguk rendkívül ellenálló az oxidációval, foltosodással, és egyéb környezeti hatásokkal szemben.

Utoljára megtekintett termékek