2017/10/30
Ebben a borongós időben jól esik valami finomság, ami feldobja a napunkat, és
kényeztet, vigasztal.
A 20 perces zabos süti garantáltan jobb kedvre derít, egészséges, fehérjedús és zökkenőmentesen elkészülhet bármelyik süteményes tepsinkben.
Íme a recept:
Hozzávalók:
125 g zabkorpa (vagy zabpehely)
100 g fehérje por (lehet csokis is)
2 tojás fehérje
kevés édesítőszer
fahéj, kókuszreszelék ízlés szerint
Elkészítés:
A zabkorpát felöntjük forró vízzel, és tűzhelyen melegítve összeforraljuk.
Hozzákeverjük a fehérjét, a tojás fehérjéket, az édesítőt, a kevés fahéjat,
és a sok-sok kókuszreszeléket. A masszából féltenyérnyi gombócokat formázunk, és a sütőpapírra lapítjuk.
Előmelegített sütőbe tesszük, és 15 perc alatt ropogósra sütjük.
Jó étvágyat!
kényeztet, vigasztal.
A 20 perces zabos süti garantáltan jobb kedvre derít, egészséges, fehérjedús és zökkenőmentesen elkészülhet bármelyik süteményes tepsinkben.
Íme a recept:
Hozzávalók:
125 g zabkorpa (vagy zabpehely)
100 g fehérje por (lehet csokis is)
2 tojás fehérje
kevés édesítőszer
fahéj, kókuszreszelék ízlés szerint
Elkészítés:
A zabkorpát felöntjük forró vízzel, és tűzhelyen melegítve összeforraljuk.
Hozzákeverjük a fehérjét, a tojás fehérjéket, az édesítőt, a kevés fahéjat,
és a sok-sok kókuszreszeléket. A masszából féltenyérnyi gombócokat formázunk, és a sütőpapírra lapítjuk.
Előmelegített sütőbe tesszük, és 15 perc alatt ropogósra sütjük.
Jó étvágyat!