Alapanyag-helyettesítő KISOKOS

2020/10/18

Változtatnál táplálkozási szokásaidon, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Elhagynád a finomított szénhidrátokat, de elvesztél a helyettesítő termékek forgatagában? Segítünk! Összeszedtük azokat az alapanyagokat, amiket ilyen vagy olyan okból, de el szoktak hagyni bizonyos diétákban.

 

Sokan vannak, akik valamilyen egészségügyi okból kifolyólag hagynak fel bizonyos ételek fogyasztásával, mások megelőzésképp, megint mások meggyőződésből iktatnak ki néhány fogást az étrendjükből. A döntés megszületése utáni első lépések azonban mindig nehezek, és gyakran még azt sem egyszerű eldönteni, hogy apró lépésekben, fokozatosan, vagy hirtelen és azonnali hatállyal váltsunk életmódot.

 

 

Kisokosunkban ezért a helyettesítendő alapanyagok mellett nem csak azt tüntetjük fel, mivel érdemes helyettesíteni, hanem arra vonatkozóan is adunk tippeket, milyen fokozatossággal érdemes őket bevezetni. Azonban nem célunk most arról szólni, hogy melyik összetevő miért lehet káros az egészségünkre, csupán ötleteket szeretnénk adni azoknak, akik már meghozták a döntést.

Itt találod meg a táblázatot.... :)

Forrás: https://www.egeszseghirnok.hu/post/alapanyag-helyettesítő-kisokos

Utoljára megtekintett termékek