BergHOFF

BergHOFF Gourmet 11 részes késkészlet

#BE1395111
szabadalmi bejegyzés alatt kézi mosogatás ajánlott kovácsolt kézzel élezett
109 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Rendkívül éles és agilis kések, amelyek nagyon megkönnyítik a szeletelést, aprítást, előkészítést. Amikor csirkét vágok a Gourmet késekkel olyan, mintha vajat vágnék.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

Magas minőségű króm-molibdén-vanádium (X50CrMoV15) acél
A kés foka kovácsolt, a nagyobb súly, tökéletes egyensúly és megfelelő biztonság érdekében
Nyél: ergonomikusan formázott a biztonságos, kellemes fogásért
Stílusos fa (nem trópusi fából készült) tároló csúszásmentes aljjal és a tetején és talpán rozsdamentes acél felülettel
Kézi mosogatás ajánlott
7 cm

1 db hámozókés 7 cm
1 db általános kés 12 cm 
1 db paradicsom szelő kés 13 cm
1 db általános kés 15 cm 
1 db 'flexibilis' csontozókés 15 cm 
1 db szeletelő villa15 cm 
1 db santoku kés (japán szakácskés) 18 cm 
1 db kés élező 20 cm 
1 db séfkés 23 cm 
1 db kenyérvágókés 23 cm 
1 db fa tároló

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 3 + 2 =
* A mező kitöltése kötelező!
Még több BergHOFF termék

Csirke tikka

 

 : 180 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

500 g csirke
Első pác:
1/4 teáskanál darált gyömbér
1/4 teáskanál fokhagyma püré
1/4 teáskanál chili krém
1 evőkanál citromlé
3 evőkanál mustár olaj
Második pác:
200 g görög joghurt
1/4 teáskanál darált gyömbér
1/4 teáskanál fokhagyma püré
1/4 piros chili paszta
1 evőkanál citromlé
1/2 teáskanál kurkuma
1/2 teáskanál őrölt kömény
1/2 teáskanál őrölt koriander
1 1/2 evőkanál mustár olaj
1 tk garam masala

Elkészítés:

Vágjuk a csirkét kockákra, és pácoljuk be az első páccal. Legalább 30 percig hagyjuk a hűtőben. Ezután keverjük össze a második páccal, és hagyjuk legalább 2 órán át állni. Süthető sütőben, 240 fokon, 10-15 percig, vagy serpenyőben.

Allen Diwan

Allen Diwan

   
Utoljára megtekintett termékek