BergHOFF

BergHOFF Scala kerámia bevonatos serpenyő 20 cm

#BE2307200
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott öntött alumínium sütőbe helyezhető
11 900 Ft
1 értékelés
5.00

"
Nagyon praktikus serpenyő. Tökéletes tapadásmentességet biztosít, és a nyelet lecsavarva a sütőben rápiríthatok az étel tetejére.
"
 • Leírás
 • A csomag tartalma
 • Vásárlói vélemények
 • Kapcsolódó hírek
 • Anyaga: öntött alumínium a gyors és egyenletes hőeloszlás érdekében
 • Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat
 • Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat
 • Szín: fekete
 • A fogantyú hűvös marad
 • Lecsavarható, fenolgyanta fogantyú
 • Kézi mosogatás ajánlott

Kiválóan alkalmas különféle ételek készítéséhez. Az alumíniumnak köszönhetően egyenletes a hőeloszlás. Az egészségesebb sütést a FernoKerámia tapadásmentes bevonat biztosítja, mely sem a környezetre, sem az egészségre nem ártalmas. PFOA mentes, ólommentes, kadmiummentes. Akár zsiradékmentesen is használható sütésre. Az ergonomikus, hosszú fogantyú hűvös marad a tűzhely tetején. Egyszerű csavarással a fogantyú leválasztható, így a serpenyő a sütőben is használható lesz.

 • Átmérő: 20 cm

"Ez év májusában vásároltunk két Berghoff Geminis Scala serpenyőt. Fél év távlatából elmondhatjuk hogy kizárólag jó tapasztalatokkal gazdagodhattunk a használat során. A bevonat tényleg egyedülálló, valóban tapadásmentes-és tartós. Idősödő édesanyám is nagyon megszerette a serpenyőt, és csak így jellemezte: "kisfiam, ebben aztán tényleg benne van az anyag...", a legmesszebbmenőkig meg vagyok vele elégedve!"

B. István 5

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 10 - 7 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Lepénykenyér serpenyőben

 

 : 90 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

    50 dkg liszt
    1,5 tk. só
    3 ek. olaj
    3 dl víz (fele lehet tej)
    2 dkg élesztő
 
 

 

Elkészítés:

A hozzávalókból bedagasztom a kenyértésztát. Lehet géppel, vagy akár kézzel is. Pizzatészta keménységűnek kell lennie. Letakarom és kb. 30 percig pihenni hagyom. Ezután 6-8 darabba osztom, a serpenyő méretétől függ. Gömbölyítem őket, és ismét hagyom kb. 10 percig pihenni. Ezalatt jól felforrósítok egy serpenyőt vagy egy nagyobb wokot, a lényeg, hogy valamilyen tapadásmentes bevonatú legyen.

Kinyújtok egy gombócot, jó vékonyra, úgyis összeugrik amint hő éri, és a forró serpenyőbe terítem. 1-2 perc után jó nagy hólyagok jelennek meg a felületén, ekkor már készen is van az egyik oldala, lehet megfordítani.
 
Amint megfordítom, megkenem tejföllel, megszórom sajttal és hagyom, hogy a másik oldala is megsüljön. 2-3 perc. Míg sül, kinyújtom a következő gombócot. Néhány perc alatt készen is van a tökéletes vacsora.

 

   
Utoljára megtekintett termékek