BergHOFF

BergHOFF Scala grillező serpenyő, 24 cm, 2.6 l

#BE2306550
szabadalmi bejegyzés alatt indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos hideg markolat üvegkerámia tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott öntött alumínium sütőbe helyezhető
20 000 Ft
Írjon értékelést!

"

Kívül ropogós, belül szaftos, zamatos marad az étel ebben a serpenyőben, anélkül, hogy attól kellene félnem, hogy leragad, vagy odaég.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek

 

  • Anyaga: öntött alumínium a gyors és egyenletes hőelosztásért
  • Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat
  • Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat
  • Szín: fekete
  • A fenolgyanta fogantyúk főzés közben is hűvösek maradnak
  • Lecsavarható, hosszú fogantyú
  • Minden hőforráson használható
  • Kézi mosogatás ajánlott

A barázdák miatt a felesleges zsiradék könnyen eltávolítható, így a végeredmény nem csak finom, hanem egészségesebb is lesz. Az alumíniumnak köszönhetően az edény teljes felületén egyenletes a hőeloszlás, ezáltal energiatakarékos a főzés. Az egészségesebb sütést a FernoKerámia tapadásmentes bevonat biztosítja, mely sem a környezetre, sem az egészségre nem ártalmas. PFOA mentes, ólommentes, kadmiummentes. 

  • Méret: 24 cm
  • Űrtartalom: 2,6 l

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 2 - 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Még több BergHOFF termék

Csirke mogyorópácban

 

 : 180 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

    1 közepes hagyma (lilahagyma) finomra vágva
    2 ek. mogyoróvaj
    2 ek. lime lé (citromlé)
    1 ek. méz
    2 ek. szójaszósz
    1 tk. friss gyömbér reszelve
    1 chili kimagozva, felaprítva
    1 g fokhagyma lereszelve
    2 csirkemell vékony szeletekre vágva

Elkészítés:

A pác hozzávalóit kikeverem. Én rögtön dupla mennyiséget készítek, mert a kimaradt pácot tejszínnel és vízzel felforralva remek szószt kapok.
A csirkemelleket bekenem a szósszal, majd egy nylonzacskóba teszem, és legalább 2 órára a hűtőbe száműzöm. Ezután grillpálcára húzom, majd forró grillen vagy grillserpenyőben pár perc alatt megsütöm. Csak a sütés alatt sózom. Korrianderzölddel megszórva tálalom, ez most a kusz-kuszba került. 

   
Utoljára megtekintett termékek