BergHOFF

BergHOFF Eclipse kukta, 4 l

#BE3700067
indukciós halogén gáz elektromos 18/10 rozsdamentes acél üvegkerámia kézi mosogatás ajánlott
39 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Ilyen egyszerű még sosem volt egy kukta kezelése. Minden komplikáció nélkül, tökéletesen záródik.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél
  • Kivitel: matt felület belül, tükörpolírozott kívül
  • Fekete fenolgyanta fogantyú
  • Fogantyú kivitele: matt
  • Fedő: 18/10 rozsdamentes acél szilikongyűrűvel
  • Szelep anyaga: poliamid 66
  • Nyomás használat alatt: 80 KPa
  • 18/10-es rozsdamentes acél pároló betét drótozással 
  • A fedők az edényeken felcserélhetők
  • Minden hőforráson használható
  • A kuktafedő mosogatógépben nem mosható

1 db kukta fedővel, 22 cm, 4 l

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 3 + 2 =
* A mező kitöltése kötelező!

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Még több BergHOFF termék

Pisztáciás marharagu gyöngyhagymával

 

 : 60 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

 

 

 1,5 dkg marhalábszár felkockázva

20 dkg húsos, füstöltszalonna
3 ek zsír
3 nagy fej hagyma
3 babérlevél
1 ek mustár
1 ek sűritett paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 ek morzsolt, szárított majoránna
2 kk köménymag
20 szem egészbors
3 dl száraz vörösbor

30 dkg ecetes gyöngyhagyma
15 dkg pisztácia

Elkészítés:

  A felkockázott szalonnát ropogósra sütjük a zsíron, majd beleforgatjuk, és kissé lepirítjuk a marhalábszárat is.

Rádobjuk a karikákra vágott hagymát, a kissé összezúzott fokhagymát, majd a gyöngyhagyma és a pisztácia kivételével az összes többi hozzávalót. Lezárjuk a kuktát, és forrástól számítiott 45 percig főzzük.
Kinyitjuk, ellenőrizzük a hús puhaságát, ha már nem kell visszazárni, akkor nyitva, közepes lángon addig főzzük, amíg a leve elforr, besűrűsödik. Ekkor keverjük csak bele a lecsepegtetett gyöngyhagymát, és a száraz serpenyőben előzőleg enyhén megpirított pisztáciát. 

Fűszeres Eszter

Fűszeres Eszter

   
Utoljára megtekintett termékek