BergHOFF

BergHOFF Scala kerámia bevonatos edény 20cm, 2,7 l

#BE2307207
indukciós halogén gáz energia-takarékos elektromos üvegkerámia tapadásmentes felület kézi mosogatás ajánlott üvegfedő PFOA/PTFE mentes alumínium sütőbe helyezhető
16 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Sokoldalú edény, kiemelkedő tapadásmentességgel. Ajánlom olyan fogások elkészítéséhez is, ahol főzni és sütni is kell az ételt.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: öntött alumínium, amely biztosítja az egyenletes és gyors hőelosztást
  • Belül fekete, szürke pöttyös tapadásmentes bevonat
  • Kívül fekete, magas hőmérsékletnek is ellenálló bevonat
  • Üveg fedő
  • Indukciós alj
  • Flower base talp,amely ellenáll a deformációnak
  • Minden hőforráson használható
  • Kézi mosogatás ajánlott
  • Átmérő: 20 cm
  • Űrtartalom: 2,7 l

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 9 + 1 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

Még több BergHOFF termék

Tikiknédli

 

 : 120 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

  • 1 kg savanyú káposzta
  • 1 kg oldalas
  • 1 szál füstölt kolbász
  • 1 fej hagyma
  • só, bors
  • babérlevél
  • őrölt pirospaprika
Knédlihez:
  • 3 dl langyos víz
  • 50 dkg liszt
  • 2 tk. só
  • 1 ek. olaj
  • 1 tk. cukor
  • 2 dkg élesztő

Elkészítés:

Finomra vágom a hagymát, majd kevés olajon puhára párolom. Ráteszem a kissé kimosott káposztát, zsemleszínűre pirítom. Megszórom kevés őrölt paprikával (az eredeti recept nem írja, de nekem szebb a színe, jobb az íze tőle), a káposzta közé nyomkodom a feldarabolt, jó húsos oldalast, majd felengedem annyi vízzel, ami épp ellepi. Sózom, borsozom, beleteszem a babérlevelet és lefedve kb. egy órán át főzöm.
Ezalatt elkészítem a tésztát. A hozzávalókból bedagasztom, majd duplájára kelesztem. Ha megkelt 5 egyenlő darabra vágom, kis cipókat formázok belőle.
A megpuhult káposzta közé teszem a feldarabolt kolbászt, majd a tetejére ültetem a gombócokat. Egy konyharuhát bevizezek a fazékra terítem, majd a fedőt is visszateszem rá. Kb. 40 percig hagyom, ezalatt a tészta készre párolódik.
Tálaláskor tejfölt adok mellé.

   
Utoljára megtekintett termékek