BergHOFF

BergHOFF Zeno pároló edény, 20 cm, 3.9 l

#BE1102160
indukciós halogén gáz energia-takarékos mosogatógépben mosható réz alj hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél 6 rétegű szendvicstalp üvegkerámia szabadalmaztatott
49 000 Ft
Írjon értékelést!

"

Rendkívül jó minőségű, és egyben nagyon csinos edény. A dupla résznek köszönhetően a főzési idő jelentős részét megspórolhatjuk.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél
  • Tükörpolírozás
  • 6 rétegű talp
  • Mosogatógépben mosható
  • Minden hőforráson használható

Az edény forradalmi 6 rétegű szendvicstalppal rendelkezik, ezáltal gyors és energiatakarékos a főzés. Az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően biztonságos és kényelmes a fogás.

  • Átmérő:  20 cm
  • Űrtartalom: 3,9 liter

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 3 + 3 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Többrétegű talp az egyenletes hőeloszlásért

A szendvicstalp különböző fémrétegekből épül fel. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz az edény hőeloszlása. A szendvicstalp felveszi a hőt a főzőlapról, amit a rendkívül jó hővezető középső réteg azonnal átvesz és egyenletesen szétterít az edény alján. Az edény alja belül mindenhol azonos hőmérsékletű lesz, bárhol is éri közvetlenül a nagyobb hő, így biztosítja azt, hogy az étel ne égjen le. Főzési időt és energiát spórol.
Még több BergHOFF termék

Marokkói kuszkusz aszalt gyümölcsökkel, citrommal

 

 : 90 perc | Nehézség:

2

Hozzávalók:

4 ek olívaolaj
50 dkg bárány lapocka felkockázva
3 ek vaj
2 ek olívaolaj
1 kk őrölt római kömény
1 kk őrölt koriander mag

1 kk őrölt fahéj
4 db sóban eltett citrom (delikátesz boltokban kapható)
10 dkg aszalt sárgabarack
5 dkg aszalt körte
5 dkg aszalt datolya

5 dkg arany mazsola
10 dkg egész, a külső barna héjától megfosztott mandala
2 bögre kuszkusz
3 ek méz
1 csokor petrezselyem
1 friss citrom

Elkészítés:

Az edény alsó részében megpirítjuk az olaj és vaj keverékén a felkockázott bárányt. Fűszerezzük, majd hozzáadjuk a sóban eltett citrom felkockázott héját és a beáztatott, majd lecsepegtetett aszalt gyümölcsöket.
Annyi vizet öntünk rá, amennyi épp elfedi.
Egészen alacsonyra tekerjük a lángot, és az edényre tesszük felső, párolós felét.
A kuszkuszt dupla réteg gézlapra szórjuk, picit megsózzuk, és a párolóbetétbe tesszük. Lefedjük, és 30 percig pároljuk.
Amikor kész, összekeverjük a kuszkuszt a raguval, majd megszórjuk a mandulával, meglocsoljuk a felforrósított mézzel, és összekeverjük. Citromot és petrezselymet kínálunk mellé.

Fűszeres Eszter

Fűszeres Eszter

   
Utoljára megtekintett termékek