BergHOFF

BergHOFF Neo edény fedővel, 24 cm, 6,3 l

#BE3501497
energia-takarékos mosogatógépben mosható hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél 3 rétegű kapszulatalp üvegfedő szabadalmaztatott
29 900 Ft
Írjon értékelést!

"

Dizájn és minőség egyben.
Ilyen szép lábosban öröm elkészíteni az ínycsiklandó ételeket.

"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél, 0.8 mm falvastagság
  • Tükörpolírozott felület
  • Belül matt és kívül szálcsiszolt
  • Az edényen található egy praktikus kiöntőperem
  • A fedő peremén található speciális lyukak segítségével az edényben levő folyadék könnyedén kiönthető úgy is, hogy a fedő a helyén marad
  • Fogantyúk anyaga: fenolgyanta és szilikon
  • 3 rétegű kapszula alj
  • Rozsdamentes acél fedő
  • Mosogatógépben mosható
  • Fedő főzőlapként is használható
  • Minden hőforráson használható
Méret: 24 cm 
Űrtartalom: 6.3 l 

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 7 + 7 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Még több BergHOFF termék

Makói savanyú vágottleves

 

 : 120 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

25-30 dkg lapocka
1 fej vöröshagyma
1 g fokhagyma
pirospaprika
kb. 80 dkg burgonya
2 szál sárgarépa
1 szál gyökér
darab zeller
1-1 paprika, paradicsom
2 babérlevél
3 db keményre főzött tojás
só, bors, őrőlt kömény
ecet
tejföl

Elkészítés:

Ha tartalmasabb levesre vágyunk, szívesen készítem ezt a pikáns, nagyon finom levest. Elkészítése hasonlít a gulyásleveséhez.
 
A vöröshagymát apróra vágom, majd kevés olajon megfonnyasztom, ráteszem a falatnyi darabokra vágott húst, ráreszelem a fokhagymát. Sózom, megszórom frissen őrőlt borssal, őrőlt köménnyel, fehéredésig pirítom, felöntöm annyi vízzel ami ellepi, beleteszem a zellert és a félbe vágott gyökeret (senki sem szereti, így nagy darabban hagyom), fedő alatt félpuhára párolom. Megszórom pirospaprikával, ráteszem a kockára vágott répát, burgonyát, felöntöm annyi vízzel, ami ellepi. Teszek bele babérlevelet, paprikát, paradicsomot, ismét sózom, ha kell borsozom, készre főzöm, most már fedő nélkül. Míg a leves fő, keményre főzök 3 tojást. Amikor kész a leves, beleteszem a karikára vágott tojást, majd kevés ecettel savanyítom. Tálaláskor tejfölt adok mellé.

   
Utoljára megtekintett termékek