BergHOFF

BergHOFF Virgo rozsdamentes edény, 16 cm

#BE2304181
Állapot: Rendelhető
Házhoz szállítás: Ezt a terméket három munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!
Személyesen átvehető ( EP Europe Kft, 1173 Budapest, Határhalom u. 4.)
indukciós halogén gáz energia-takarékos mosogatógépben mosható hideg markolat 18/10 rozsdamentes acél 6 rétegű szendvicstalp üvegkerámia
13 900 Ft
Írjon értékelést!

"
Energiatakarékosság felsőfokon. A hőmérős fedőgombnak köszönhetően nem kell emelgetni a fedőt, nem szöknek ki az ízek ebből az edényből.
"
  • Leírás
  • A csomag tartalma
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolódó hírek
  • Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél, fenolgyanta
  • Tükörpolírozás
  • 6 rétegű szendvicstalp
  • Mosogatógépben mosható
  • Minden hőforráson használható

 

  • Átmérő: 16 cm
  • Magasság: 8 cm
  • Űrtartalom: 1,5 l

 

Használta ezt a terméket? Írja meg véleményét nekünk!

Név:*
Város:*
Vélemény:*
Értékelés:*
Írja le betűvel az eredményt: 3 - 3 =
* A mező kitöltése kötelező!

Energiatakarékos főzés

 Az energiahatékony edényekben akár zsiradék nélkül és kevesebb vízzel is lehet főzni, így megmaradnak az ételben az ásványi anyagok és az értékes összetevők. Vastag anyaguknak köszönhetően tovább megtartják a hőt, az energiafogyasztás minimális, ily módon a főzés még energiatakarékos is.

A nyél hideg marad

Az üreges-, fenolgyanta, vagy bakelit fogó nem melegszik át a tűzhelyen

Nem rozsdásodik, nem foltosodik

A rozsdamentes acél ellenállóbb az oxidációval, foltosodással szemben, mint a közönséges acél. A 18/10 jelzésű ötvözet főként fokozott rozsdaállóságáról ismert. Tipikusan 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz, gyakran alkalmazzák sebészeti eszközök, evőeszközök és minőségi edények esetén.

Többrétegű talp az egyenletes hőeloszlásért

A szendvicstalp különböző fémrétegekből épül fel. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz az edény hőeloszlása. A szendvicstalp felveszi a hőt a főzőlapról, amit a rendkívül jó hővezető középső réteg azonnal átvesz és egyenletesen szétterít az edény alján. Az edény alja belül mindenhol azonos hőmérsékletű lesz, bárhol is éri közvetlenül a nagyobb hő, így biztosítja azt, hogy az étel ne égjen le. Főzési időt és energiát spórol.
Még több BergHOFF termék

Quinoa saláta csicseriborsóval és céklával

 

 : 60 perc | Nehézség:

1

Hozzávalók:

2 dl quinoa
5 dl zöldségleves
1 tk só
bors
3-4 kisebb cékla
1 kis üveg csicseriborsó
20 dkg bébispenót
1 narancs,
 
Öntet:
50 ml friss narancslé
50 ml olívaolaj
1 tk. szójaszósz
1 tk. balzsamecet
1 ek. méz
pici só
bors

Elkészítés:

A quinoat kétszeres mennyiségű zöldséglevesben puhára főztem, majd egy sűrű szövésű szitán lecsepegtettem. A kisebb céklákat alufóliába csomagoltam és forró sütőben megsütöttem. Mérettől függően 40-50 perc kell neki.
Egy salátástálba szórtam a gabonát, a lecsepegtetett csicseriborsót, a megtisztított spenótot és a kifilézett narancsot. Összekevertem.
A céklát megtisztítottam, falatnyi darabokra vágtam, egy külön tálkába tettem. Csak tálaláskor tettem a többi hozzávalóhoz, mert alaposan pirosra színezi.
Az öntet hozzávalóit alaposan elkevertem, és a salátáéra locsoltam.
Grillezett házisajtot is adtam hozzá, így egy tökéletes, egészséges ebéd lett belőle.  

   
Utoljára megtekintett termékek